Novice:

Dobrodošli na našem spletnem forumu. Vabljeni, da se registrirate in pomagate pri ustvarjanju vsebine. Hvala!!

Glavni meni

Splošno o nihalu

Začel(a) Administrator, 06-01-2022, 19:56:29

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Administrator

Nekaj splošnega o radiestezijskem orodju NIHALO

Nihalo je zelo uporabno in praktično orodje, ki se uporablja v radiesteziji kot tudi za osebni in duhovni razvoj za lastne potrebe. Pri delu z nihalom si lahko pomagamo z rozetami, matricami ali diagrami, kar se še posebej priporoča začetnikom.

Delo z nihalom od nas zahteva umirjenost in fokusiranje v namen, zaradi česar v danem trenutku delamo z nihalom. To pomeni, da preden se lotimo dela z nihalom predhodno določimo namen, na primer: "Nihalo, prosim preveri stanje mojih čaker (lahko točno določeno čaro). Ali nihalo, prosim preveri ali je ta hrana, pijača ... za mene škodljiva... itd."

Z nihalom lahko odpravimo marsikatere blokade, ki povzročajo določene bolečine, zdravstvene težave ipd. pri sebi ali pri drugih ljudeh.
Vendar pozor: Terapija z nihalom v nobenem primeru ne more nadomestiti kakršne koli terapije, ki vam jo je predpisal zdravnik!

Nihalo se lahko uporablja v različne namene:
  • za izvajanje različnih meritev, sevanj, energiziranje izdelkov, vode, živil ipd.;
  • preverimo kakovost hrane, vode in drugih živi;
  • ugotavljanje pomanjkanja ali blokade energij v našem telesu, organih, čakrah ipd.;
  • vzpostavljanje ravnovesja v procesu odvzemanja škodljivih energij in dodajanja zdravilne energije;
  • zdravstveno stanje na splošno in posameznih delov telesa ter organov;
  • stopnjo energije pri človeku;
  • kje prihaja do motenj energijskih centrov;
  • kot pomoč pri izbiri prave odločitve;
  • in še mnogo več.

V začetku leta, predvidoma konec januarja ali v mesecu februarju, v kolikor bodo dopuščale epidemiološke razmere, nameravam organizirat seminar s praktikumom oziroma delavnice, kjer se boste lahko naučili veščine dela in uporabe nihala za svoje potrebe. O izvedbi delavnic bom posebej objavil tukaj na forumu, kot tudi na moji spletni strani. Spremljaj objave na Koledarju

Registrirani člani foruma boste imeli dodatne bonuse :)

Naj postane nihalo vaš prijatelj in vodnik!