Novice:

Dobrodošli na našem spletnem forumu. Vabljeni, da se registrirate in pomagate pri ustvarjanju vsebine. Hvala!!

Glavni meni

Prisluhnite svojemu telesu, kaj vam želi sporočiti

Začel(a) Administrator, 05-03-2022, 11:37:31

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Administrator

Zdravstvene težave, bolečine in bolezni se na energijski ravni začnejo formirati bistveno prej, kot pa se to izrazi na fizični ravni, pogosto kot posledica dolgotrajnih energijskih blokad zaradi naših vztrajnih omejujočih miselnih in čustvenih vzorcev.

Naše misli in čustva narekujejo naše zdravje in življenje. Če se dolgo oklepamo negativnih in omejujočih misli ter čustev, pride do zastoja in blokade energije, kar se slej kot prej izrazi na fizični ravni v obliki bolečine, bolezenskega stanja, okvare organov ipd. Dlje, kot so trajale energijske blokade, daljša je pot okrevanja.

Naše telo je naravnano k samoohranitvi, k ohranjanju ravnovesja, vendar se to lahko poruši zaradi naših misli in načina življenja. Ravno zato je pomembno, da ukrepamo pravočasno na način, da prepoznamo, razumemo in odpravimo omejujoče misli in čustva, miselne, čustvene in energijske vzroke za nastanek telesnih bolezni.

Prisluhnite in pogovarjajte se s svojim telesom, da najdete pot k okrevanju in dobremu počutju.

Reiki mojster in vibracijski terapevt vam lahko z nasveti in energijskimi vajami pomaga pri odkrivanju in odpravi vzrokov za vaše težave ter s posebnim pristopom izbranih energijskih vaj lahko pomaga pri razvijanju samopomoči za vzpostavitev ravnovesja in vrnitev telesa v naravno stanje zdravja.

POŠLJI VPRAŠANJE ALI PROŠNJO ZA VIBRACIJSKO TERAPIJO

Vabljeni tako registrirani člani kot neregistrirani uporabniki, da odprete teme, na katere želite prejeti odgovor in nasvet za izboljšanje zdravja in boljšega počutja ali prejeti kratko vibracijsko terapijo na daljavo s klikom na gumb NOVA TEMA ali KLIKNI TUKAJ

Splošni odgovor in krajša verzija terapije bo objavljena kot komentar na vašo objavo, podroben odgovor z vajami pa prejmete v INBOX kot zasebno sporočilo (velja za registrirane člane foruma) oziroma na vpisani e-poštni naslov (velja za neregistrirane).