Novice:

Dobrodošli na našem spletnem forumu. Vabljeni, da se registrirate in pomagate pri ustvarjanju vsebine. Hvala!!

Glavni meni

Težave s križem

Začel(a) Administrator, 10-01-2022, 09:53:15

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Administrator

Na naše počutje, bolečine in bolezni zelo močno vplivajo naše misli, prepričanja, čustva in delovanje, torej gre za neke vrste miselne oziroma življenjske vzorce, v katere smo ujeti in nekako ne najdemo poti za izhod. Če neko močno negativno čustvo in ravnanje traja daljši čas, se to lahko izrazi v zdravstvenih težavah, bolečinah ali bolezni, na tistem telesnem predelu ali organu ki je povezan z našim nespametnim ravnanjem ali negativnimi mislimi in čustvi. Posledično pride do zastoja energije, najprej v prizadetih čakrah, postopno pa se to transformira na telesno raven v obliki težave, bolečine ali bolezni.

PRIMER TEŽAVE
Na splošno lahko rečemo, da na težave s hrbtenico lahko prispevajo v nadaljevanju opisani dejavniki, seveda pa so za vsak predel hrbtenice še dodatni dejavniki.

MOŽNI VZROKI ZA NASANEK TEŽAVE S KRIŽEM
Počutimo se šibki, zmedeni, prestrašeni in negotovi. S težavo komuniciramo in prosimo za to, kar potrebujemo. Občutek, da nas nihče ne podpira in da smo sami. Ne vemo, koga ali kje prositi za pomoč. Svet se nam zdi nevaren. Skušamo se zaščititi pred bolečino in prizadetostjo. Počutimo se ujeti v vzorcu ali situaciji, iz katere se ne moremo izviti.

Postopek oz. proces, kako si lahko pomagaš pri določeni težavi, prejmeš v zasebno sporočilo (registrirani člani) ali na vpisani e-mail (neregistrirani člani).

Imaš vprašanje glede kakšne določene zdravstvene težave in kako si lahko pomagaš?

Če želite bolj podroben odgovor, kateri so možni dejavniki, ki vam povzročajo zdravstvene težave, mi lahko postavite vprašanje z opisom opisom težave, tako da kliknete na gumb NOVA TEMA na povezavi s KLIKOM TUKAJ.
Odgovor in nasvet, kako si lahko pomagate pri lajšanju in krepitvi počutja, prejmete v najkrajšem možnem času. Hvala.

Pomembno
Nasvet in samopomoč z uporabo vibracijskih vaj ali terapij v nobenem primeru ne more nadomestiti zdravljenja uradne medicine, lahko pa je v pomoč pri lajšanju ali celo odpravi vaših trenutnih težav.