Novice:

Dobrodošli na našem spletnem forumu. Vabljeni, da se registrirate in pomagate pri ustvarjanju vsebine. Hvala!!

Glavni meni

Splošni pogoji registracije

Z uporabo tega foruma se zavezuješ, da ne boš objavljal nobenega gradiva, ki je lažno, obrekljivo, netočno, žaljivo, vulgarno, sovražno, nadlegovalno, nespodobno, nepristojno, spolno usmerjeno, ogrožajoče, posega v zasebnost osebe, ali kako drugače krši kateri koli mednarodni zakon ali zvezni zakon ZDA. Prav tako se strinjaš, da ne boš objavljali avtorsko zaščitenega gradiva, razen če si lastnik avtorskih pravic ali če imaš pisno soglasje lastnika avtorsko zaščitenega gradiva. Na tem forumu so prepovedani tudi neželena pošta, poplave, oglasi, verižne pisma, piramidne sheme in nagovarjanje.

Upoštevaj, da osebje ali lastniki tega foruma ne morejo potrditi veljavnosti objav. Upoštevaj, da objavljenih sporočil ne spremljamo aktivno in kot taki nismo odgovorni za vsebino, ki jo vsebuje. Ne jamčimo za točnost, popolnost ali uporabnost predstavljenih informacij. Objavljena sporočila izražajo stališča avtorja in ne nujno stališča tega foruma, njegovega osebja, podružnic ali lastnika foruma. Vsem, ki menijo, da je objavljeno sporočilo oporečno, priporočamo, da o tem takoj obvestijo skrbnika ali moderatorja tega foruma. Osebje in lastnik tega foruma si pridržujeta pravico do odstranitve sporne vsebine v razumnem roku, če ugotovijo, da je odstranitev potrebna. To je ročni postopek, zato upoštevaj, da določenih sporočil morda ne bodo mogli takoj odstraniti ali urediti. Ta pravilnik velja tudi za podatke v profilu člana.

Sam si odgovoren za vsebino objavljenih sporočil. Poleg tega se strinjaš, da boš lastnikom tega foruma, vseh povezanih spletnih mest s tem forumom, njegovim osebjem in hčerinskim družbam povrnil škodo, ki bi jo naredil. Lastniki tega foruma si prav tako pridržujejo pravico, da razkrijejo tvojo identiteto (ali katere koli druge povezane informacije, zbrane na tej storitvi) v primeru uradne pritožbe ali sodnega postopka, ki bi izhajal iz kakršne koli situacije, ki bi nastala zaradi tvoje uporabe tega foruma.

Ob registraciji lahko izbereš svoje uporabniško ime. Svetujemo ti, da izbereš primerno ime. Strinjaš se, da gesla uporabniškega računa, ki ga nameravaš registrirati, zaradi zaščite in veljavnosti nikoli ne boš dal drugi osebi. Strinjaš se tudi, da NIKOLI iz kakršnega koli razloga ne boš uporabljali računa druge osebe. ZELO priporočamo uporabo zapletenega in edinstvenega gesla za račun, da preprečiš krajo računa.

Po registraciji in prijavi na ta forum boš lahko izpolnil podroben profil. Tvoja odgovornost je, da podaš pravilne in natančne podatke. Vse informacije, za katere lastnik ali osebje foruma ugotovijo, da so netočne ali vulgarne, bodo odstranjene s predhodnim obvestilom ali brez njega. Lahko se uporabijo ustrezne sankcije.

Upoštevaj, da se pri vsaki objavi zabeleži tvoj naslov IP v primeru, da moraš biti izključen s tega foruma ali se moramo obrniti na tvojega ponudnika internetnih storitev. To se bo zgodilo le v primeru hude kršitve tega sporazuma.

Upoštevaj tudi, da programska oprema v predpomnilnik brskalnika postavi piškotek, besedilno datoteko, ki vsebuje koščke informacij (na primer tvoje uporabniško ime in geslo). To se uporablja SAMO za ohranitev prijave/odjave. Ta programska oprema ne zbira ali pošilja kakršne koli druge informacije na tvoj računalnik.

Pravilnik o zasebnosti

Zaradi boljše uporabniške izkušnje se na spletnem forumu obdelujejo podatki za namen spletnega foruma. Z uporaba storitve oziroma branja foruma se strinjate, da se podatki obdelujejo zgolj v obsegu in za namen, ki so nujni za uporabo foruma.

Vaši podatki ne bodo posredovani izven dosega spletnega foruma ali tretjim osebam oziroma spletnim platformam.

Hvala, ker nam s svojo registracijo, sledenjem in uporabo spletnega foruma izkazujete svoje zaupanje.