Novice:

Dobrodošli na našem spletnem forumu. Vabljeni, da se registrirate in pomagate pri ustvarjanju vsebine. Hvala!!

Glavni meni

Nihalo, moj prijatelj in vodnik

Začel(a) Administrator, 19-04-2022, 18:44:25

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Povezani dogodki

Administrator

Predstavitvena delavnica - Nihalo, moj prijatelj in vodnik

Radiestezijsko nihalo je najbolj univerzalen instrument oz. orodje, z njim lahko ugotovimo marsikaj, kot npr. energetska in zdravstvena diagnostika, zdravljenje, ugotavljanje primernosti hrane, vode, pijače, drugih živil itd.

Z nihalom torej med drugim lahko:
  • izvajamo energetske meritve in diagnostiko,
  • zdravstveno diagnostiko in zdravljenje (neposredno ali s kromoterapijo),
  • v postopku terapije odstranjujemo škodljive energije ipd.,
  • ugotavljamo primernost postavitve ležišča ipd.,
  • energiziramo hrano, pijačo, predmete ipd.,
  • iščemo izgubljene predmete, osebe ...,
  • preverimo pravilnost naših odločitev,
  • delamo z nihalom za osebno in duhovno rast,
  • in še mnogo drugih preiskav.

Na tokratni delavnici se bomo posvetili predvsem:
  • Uglasitev in konvencija z nihalom za tiste, ki se s trenutnim nihalom srečujejo prvič oz. dogovora z njim še niso storili.
  • Nekaj praktičnih vaj za potrditev, da je konvencija bila uspešna in resonirate z nihalom.
  • Prikazane in izmerjene bodo blagodejne energije po skali Bovis za hrano, živila in kar boste prinesli s seboj in sicer primerjava pred energiziranjem živila in po energiziranju (Polarix, nihalo).
  • Za energiziranje bo uporabljen plošček POLARIX, nato pa boste s pomočjo nihala izvedli energiziranje hrane, pijače ali živil, ki jih boste prinesli s seboj.

POMEMBNO:
S Seboj prinesite NIHALO, nekaj hrane, pijače ali drugih živil, za katere želite ugotoviti odstotek primernosti oz. ali vam morda celo škodijo.

!!!!!Število mest je omejeno, zato so priporočene prijave. Trenutno je prostih 3-4 mest.!!!!!!

Prijave lahko pošljete preko obrazca: Prijavi se na delavnico